Ndërlidhjet

Miratohet buxheti për vitin e ardhshëm


Kuvendi i Kosovës, pas votimit të disa amendamenteve, me 63 vota për, 42 kundër dhe asnjë abstenim, ka miratuar buxhetin për vitin e ardhshëm.

Buxheti për vitin 2012 parashihet të jetë 1 miliard e 520 milionë euro.

616 milionë euro nga shuma totale planifikohet të shpenzohen për projekte kapitale, ndërsa rritja e përgjithshme ekonomike parashihet të jetë 5 për qind.
XS
SM
MD
LG