Ndërlidhjet

GËZUAR nga Radio Evropa e Lirë


Të nderuar lexues/dëgjues,

duke ju falënderuar për besueshmërinë dhe interesimin, Radio Evropa e Lirë ju uron:


Gëzuar Vitin e Ri 2012! Qoftë një vit i mbarë për të gjithë ju - I mbushur me ShËndet, dashuri, gËzim dhe paqe!


E juaja,
Radio Evropa e Lirë


XS
SM
MD
LG