Ndërlidhjet

Vazhdohet edhe për një muaj misioni i Ligës Arabe në Siri


Ministrat e Ligës Arabe e kanë zgjatur misionin vëzhgues të Ligës në Siri edhe për një muaj, njoftojnë zyrtarët e organizatës.

Liga gjithashtu ka vendosur që të shtojë numrin e vëzhguesve dhe t’u ofrojë atyre burime shtesë, thanë disa zyrtarë, që folën në kushte anonimiteti.

Sipas tyre, Kombet e Bashkuara parashihet që t’i trajnojnë vëzhguesit.
XS
SM
MD
LG