Ndërlidhjet

EULEX emëron shefen e re të Prokurorisë Speciale


EULEX-i e ka emëruar Anne Signe Justesen nga Danimarka, në postin e shefes së Prokurorisë Speciale të Kosovës.

“Pres me padurim ta filloj punën, duke kombinuar punën ekzekutive me menaxhimin, si dhe bashkëpunimin me kolegët vendas dhe policinë hetimore”, citohet të ketë thënë
Signe Justesen, në një komunikatë të lëshuar nga EULEX-i.

Para emërimit në këtë post, Anne Signe Justesen ka qenë këshilltare në Këshillin Prokurorial të Kosovës (KPK) të sapoformuar.
XS
SM
MD
LG