Ndërlidhjet

Shqipëri: Kreshnik Spahiu dha dorëheqje nga KLD


Nënkryetari i Këshillit të Lartë të Drejtësisë së Shqipërisë, Kreshnik Spahiu, ka dhënë dorëheqje.

Ky zhvillim u bë në kohën kur një komision në Kuvendin e Shqipërisë, po e shqyrtonte përgjegjësinë e tij lidhur me akuza për shkelje të ligjit dhe të Kushtetutës.

Por, zoti Spahiu dha dorëheqje, pa e pritur përfundimin e punës së komisionit.

Ai ka paralajmëruar ankesë kundër Kuvendit në Gjykatën Kushtetuese.
XS
SM
MD
LG