Ndërlidhjet

Dita e dytë e raundit të fundit të bisedimeve në mes të Prishtinës dhe Beogradit është përmbyllur në mesnatë. Dialogu ndërmjet palëve pritet të vazdojë të premten në mëngjes, kur zyrtarët e BE-së kanë shfaqur shpresën se do të arrihet edhe marrëveshja.

Çështja më e ndjeshme për diskutim mësohet se mbetet fusnota me të cilën Kosova do të përfaqësohej në forumet rajonale. Nuk është e qartë nëse ajo do t'i referohet vetëm Rezolutës 1244 dhe mendimit të GJND-së apo edhe Deklaratës së Pavarësisë së Kosovës.
XS
SM
MD
LG