Ndërlidhjet

Feith: Marrëveshja çon Kosovën drejt BE-së


Përfaqësuesi Civil Ndërkombëtar në Kosovë, Piter Feith.
Përfaqësuesi Civil Ndërkombëtar në Kosovë, Piter Feith, ka mirëpritur marrëveshjen për bashkëpunimin rajonal që kanë arritur Prishtina dhe Beogradi.

"Ky rezultat është shumë i rëndësishëm për lëvizjen domethënëse të të dyja vendeve drejt integrimit në Bashkimin Evropian. Unë e përgëzoj Qeverinë e Kosovës për përkushtimin e treguar për të marrë vendime të rëndësishme, të cilat do të çojnë përpara synimin e Kosovës për t'u integruar në BE dhe për të siguruar përfaqësim të pavarur të institucioneve të Kosovës në forumet dhe organizatat rajonale dhe në ato të BE-së”, ka thënë Feith.

Ai u ka bërë thirrje të dyja palëve që t'i zbatojnë marrëveshjet e arritura sa më parë që të jetë e mundur.
XS
SM
MD
LG