Ndërlidhjet

Banka Qendrore Evropiane lëshon kredi të reja


Banka Qendrore Evropiane
Banka Qendrore Evropiane ka dhënë edhe 530 miliardë euro kredi me interes të ulët për 800 banka anembanë Bashkimit Evropian,

Kreditë kanë për qëllim të ndihmojnë lehtësimin e krizës në Eurozonë, si dhe të përmirësojnë likuiditetin e bankave.

Kjo është hera e dytë që Banka Qendrore Evropiane ka ofruar kredi të tilla trevjeçare; rreth 489 miliardë euro janë lëshuar dhjetorin e kaluar.
XS
SM
MD
LG