Ndërlidhjet

Ish-drejtori i Interpolit punësohet në FIFA


Ilustrim
Federata Botërore e Futbollit, FIFA, ka punësuar ish-drejtorin e Interpolit për të udhëhequr sektorin e saj të sigurisë.

Ralf Maçk do të nisë zyrtarisht detyrën më 1 qershor, për të zëvendësuar kryetarin në largim, Kris Iton.

Maçk ka thënë se fokusi i tij kryesor do të jetë në luftën kundër mashtrimeve dhe korrupsionit.

Në Interpol, ai ka qenë drejtor i politikave rajonale dhe kombëtare, në periudhën 2000-2002.

Aktualisht punon në Zyrën e Policisë Federale të Gjermanisë.
XS
SM
MD
LG