Ndërlidhjet

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve në Rusi ka shpallur zyrtarisht Vladimir Putinin fitues të zgjedhjeve presidenciale të së dielës.

Sipas zyrtarëve të këtij institucioni, me më shumë se 99 për qind të votave të numëruara, Putini ka siguruar 63.75 për qind të votave.

Rezultatet e deritashme i radhisin kandidatët e tjerë si vijon: Genadi Ziuganov me 17.9 për qind të votave, Mikhail Prokhororv me 7.82 për qind, Vladimir Zhirinovski 6.23 për qind dhe Sergej Mirnov 3.85 për qind.
XS
SM
MD
LG