Ndërlidhjet

Serbët e veriut nuk kërkojnë ndihmë nga UNMIK-u


Zgjedhjet serbe...
Kryetari i paligjshëm i komunës së Zveçanit, Dragisha Milloviq, ka thënë sot se qytetarët në Kosovë nuk kërkojnë nga UNMIK-u të organizojnë zgjedhjet lokale.

“UNMIK-u nuk ka organizuar zgjedhjet as për shqiptarët në Kosovë, kurse ne kërkojmë që ndaj nesh të sillet sikurse që sillet ndaj tyre”, ka thënë Milloviq për mediat serbe.

Ai ka thënë se zgjedhjet në Kosovë duhet t’i organzojë Beogradi, në përputhje me Kushtetutën dhe ligjet e Serbisë dhe se nuk është dashur që UNMIK-ut t’i shtrohet një pyetje, përgjigjen e së cilës e kemi ditur që më parë.
XS
SM
MD
LG