Ndërlidhjet

Zgjedhjet presidenciale në Serbi më 6 maj


kryetarja e Kuvendit të Serbisë, Sllavica Gjukiq-Dejanoviq
Zgjedhjet presidenciale në Serbi do të mbahen më 6 maj, ka vendosur sot kryetarja e Kuvendit të Serbisë, Sllavica Gjukiq-Dejanoviq.

Gjatë ditës, presidenti në largim Boris Tadiq, e ka njoftuar kryetaren e Kuvendit, me vendimin e tij që të shkurtojë mandatin presidencial, me qëllim që edhe zgjedhjet presidenciale të mbahen në të njëjtën ditë me ato parlamentare dhe lokale.
XS
SM
MD
LG