Ndërlidhjet

Irak: U shkatërrua një celulë terroriste


Grupi Ansar al-Islam duke prodhuar armatim
Policia e Irakut thotë se e ka shkatërruar një celulë terroriste të ndërlidhur me al-Kaidën.

Sipas policisë, celula i takonte grupit radikal sunit, Ansar al-Islam, i lidhur me al-Kaidën.

Grupi me 25 anëtarë kishte dorë në vjedhje në kompanitë e këmbimit të parave në kryeqytetin Bagdad.

Ansar al-Islam më parë ishte kërcënuar për ta sulmuar samitin e Ligës Arabe në Bagdad dhe çdo zyrtar politik të lidhur me këtë ngjarje.

Por, samiti i mbajtur javën e kaluar kaloi ka kurrfarë dhune.
XS
SM
MD
LG