Ndërlidhjet

Rexhep Boja ambasador në Mbretërinë e Arabisë Saudite


Presidentja e Republikës së Kosovës, zonja Atifete Jahjaga ka dekretuar emërimin e Rexhep Bojës ambasador rezident të Republikës së Kosovës në Mbretërinë e Arabisë Saudite.

Dekretimi u bë duke u bazuar në nenin 84, pikat 10 dhe 25 të Kushtetutës së Republikës së Kosovës, bëhet e ditu në një komunikatë për media nga presidenca e Kosovë.
XS
SM
MD
LG