Ndërlidhjet

OSBE kërkon nga Serbia profesionalizëm në zgjedhje


Zgjedhjet e Serbisë në Kosovë
Organizata për Siguri dhe Bashkëpunim Evropian dhe vëzhguesit ndërkombëtarë i vlerësojnë zgjedhjet presidenciale të Serbisë sit ë hapura dhe konkurruese.

Por, në një deklaratë, OSBE-ja ka bërë thirrje për më shumë profesionalizëm në mesin e punëtorëve zgjedhorë dhe transparencë më të madhe në lidhje me regjistrimin e votuesve “për të përmirësuar integritetin e procesit zgjedhor”.

OSBE e ka mirëpritur atë që e ka quajtur “votim paqësor dhe të rregullt” në zgjedhjet e organziuara nga ky mision në Kosovë.
XS
SM
MD
LG