Ndërlidhjet

EULEX-i arreston 6 persona në lidhje me krim të organizuar


Ilustrim
Policia e EULEX-it ka arrestuar gjashtë persona, gjatë një hetimi kundër krimit të organizuar.

“Policët dhe zyrtarët doganorë të EULEX-it kanë konfiskuar materiale të ndryshme gjatë kërkimeve në disa ambiente private dhe të biznesit, përfshirë pika karburanti, në gjithë Kosovën”, thuhet në njoftimin e misionit evropian për sundimin e ligjit në Kosovë – EULEX.

Sipas tij, operacionet e kërkimeve dhe të arrestimeve janë kryer në lidhje me një hetim të krimit të organizuar, kontrabandës së mallrave, evazionit fiskal, shmangies së detyrimeve të importit dhe pastrimit të parave.

Rasti po hetohet nga një prokuror i EULEX-it nga Zyra e Prokurorisë Speciale të Kosovës.
XS
SM
MD
LG