Ndërlidhjet

Shpërbëhet parlamenti i Egjiptit


Parlamenti i Egjiptit
Zyrtarët thanë se dhoma e ulët e parlamentit të Egjipit do të shpërbëhet, pasi që gjykata ka marrë vendim se një e treta e deputetëve në parlamentin e dominuar nga islamistët, është zgjedhur në mënyrë ilegale.

Në vendimin e saj, Gjykata Supreme Kushtetuese ka thënë se si rezultat i zgjedhjes jo të ligjshme, “përbërja e tërë dhomës është ilegale, dhe si pasojë nuk mund të funksionojë legalisht”.
XS
SM
MD
LG