Ndërlidhjet

Autoritetet e Etiopisë kanë ndaluar përdorimin e Skype-it, video-lidhje kjo direkte përmes internetit.

Zyrtarët kanë justifikuar ndalesën, duke thënë se “ajo i kontribuon sigurisë kombëtare dhe siguron monopolin e kompanive lokale të telekomunikacionit”.

Shkelësit e masës së re do të dënohen me 15 vjet burgim.
XS
SM
MD
LG