Ndërlidhjet

Bler nënshkruan memorandume me UP, AUK e MASHT


Toni Bler
Ish kryeministri britanik Toni Bler viziton sot Kosovën.

Ai gjatë vizitës në vend do të nënshkruajë memorandume bashkëpunimi me Universitetin e Prishtinës, Universitetin Amerikan të Kosovës dhe Ministrinë e Arsimit, Shkencës dhe Tenknologjisë.

Nuk janë dhënë detaje për marrëveshjet në fjalë.

Më vonë gjatë ditës, nën organizimin e Universitetit të Prishtinës, ish kryeministri britanik mban ligjeratën për "Besimin dhe Globalizimin në botën moderne”.

Bler aktualisht është kryetar i Tony Blair Foundation.
XS
SM
MD
LG