Ndërlidhjet

EULEX: Katër persona të dënuar për drogë


Pjesëtarë të misionit EULEKS në Kosovë
Trupi gjykues i përbërë prej tre gjyqtarëve të misionit EULEX, në Gjykatën e Qarkut në Mitrovicë, i ka dënuar katër vetë për blerje të paautorizuar, posedim, shpërndarje dhe shitje të drogave narkotike të rrezikshme dhe substancave psikotropike, njofton EULEX-i.

Të dënuarit janë: Kreshnik Nila (4.5 vjet burgim), Avni Peci e Esad Ademi (secili nga dy vjet burg), dhe Sami Rrahmani (18 muaj burg).

Në njoftim thuhet se ndjekja penale është kryer nga një prokuror i qarkut, pjesëtar i misionit EULEX.
XS
SM
MD
LG