Ndërlidhjet

Moody degradon disa banka


Logo e Moody-t
Shërbimi i Investitorëve të Agjencisë Moody ka ulur vlerësimet për disa nga bankat më të mëdha në botë, përfshirë Bankën e Amerikës, JP Morgan Chase, Citigroup dhe Goldman Sachs.

Sipas agjencisë së vlerësimit, bankat janë degraduar pasi perspektivat afatgjate të tyre për përfitim dhe rritje janë pakësuar.

Me degradim, bankave u kushton më shumë të mbledhin para nga shitja e borxheve.
XS
SM
MD
LG