Ndërlidhjet

Vetëvendosje: Vendimi i Kushtetueses – i gabuar


Liburn Aliu në konferncën e sotme për shtyp në Prishtinë
Lëvizja Vetëvendosje vlerësoi sot se aktgjykimi i Gjykatës Kushtetuese të Kosovës, me të cilin konsideron se Ligji për fshatin Hoçë e Mdhe dhe Ligji për Qendrën Historike të Prizrenit, janë në përputhshmëri me Kushtetutën e Kosovës, “është i gabuar dhe si i tillë edhe i motivuar politikisht”.

Liburn Aliu nga lëvizja Vetëvendosje, tha sot në një konferencë për shtyp në Prishtinë, se “argumentet që i ka ofruar gjykata janë plotësisht të paqëndrueshme”.

Vendimi i Gjykatës Kushtetuese për këtë çështje ishte marrë më 27 qershor.
XS
SM
MD
LG