Ndërlidhjet

Në Prishtinë nis Seminari për Kulturën Shqiptare


Foto arkivi
Në Prishtinë ka nisur sot Seminari XXXI për Gjuhën, Letërsinë dhe Kulturën Shqiptare.

Në aktivitetin më të madh të albanologjisë në Kosovë marrin pjesë më shumë se 100 studiues të kulturës shqiptare.

Seminari do të zgjasë 13 ditë, ndërsa sesionet shkencore të tij mësohet se do të përqendrohen në 100-vjetorin e shpalljes së pavarësisë së Shqipërisë.
XS
SM
MD
LG