Ndërlidhjet

Dy vjet burgim për “Pussy Riot”-in


Pussy Riot
Gjykatësit rusë kanë dënuar me nga dy vjet heqje lirie anëtaret e grupit “Pussy Riot”.

Tri vajzat janë gjetur fajtore për huliganizëm, të motivuar nga urrejtja fetare.

Ndjekja penale ka pasuar performancën e tyre në Katedralen e Moskës Shpëtimtari Krisht kundër sundimit të presidentit Vladimir Putin.

Nadezhda Tolokonikova, Maria Aliokhina dhe Jekaterina Samutseviç ndodheshin në paraburgim që nga muaji mars.
XS
SM
MD
LG