Ndërlidhjet

PE shqetësohet për opozitën gjeorgjiane


Aktivitete të Endrrës Gjeorgjiane
Raportuesit për Asamblenë Parlamentare të Këshillit të Evropës kanë shprehur shqetësim në lidhje me ngrirjen e llogarive bankare të koalicionit opozitar Ëndrra Gjeorgjiane nga ana e autoriteteve të Gjerogjisë.

Raortuesit për Gjeorgjinë, Majkëll Astrup Jensen i Danimarkës dhe Boris Cilevic i Letonisë, thanë në një deklaratë se veprim i autoriteteve gjeorgjiane “minon pjesëmarrjen e opozitës në fushatën e zgjedhjeve parlamentare të 1 tetorit.

Ëndrra Gjerogjiane akuzoi qeverinë se ka ngrirë llogaritë e gjashtë partive të koalicionit qeveritar dhe ka konfiskuar të gjitha donacionet për fushatën e ardhshme.
XS
SM
MD
LG