Ndërlidhjet

Një gjykatë federale në Kaliforni ka gjetur fajtore kompaninë Samsung për shkelje të patentave të kompanisë Apple.

Për rrjedhojë, gjykata në San Xhose ka shpërblyer Apple-in me 1.05 miliard dollarë.

Padia ishte vetëm njëri nga disa rastet ndërmjet komapnisë me seli në Kaliforni, Apple, dhe asaj në Korenë e Jugut, Samsung, në lidhje me të drejtat e teknologjisë dhe inovacionin në sektorin e telefonave mobilë.

Kompanitë kanë paditur njëra-tjetrën edhe në Britani, Australi dhe në Korenë e Jugut.
XS
SM
MD
LG