Ndërlidhjet

Samiti i 24-të i Organizatës për Bashkëpunim Ekonomik të Azisë Paqësore(APEC) nis sot në qytetin Vlladivostok të Lindjen e Largët të Rusisë.

Udhëheqës dhe shefa ekzekutivë nga 21 vendet anëtare do të marrin pjesë në samitin njëjavor, i cili do të shqyrtojë çështjet si liberalizimi tregtar, integrimi ekonomik dhe siguria e ushqimit.

Rusia ka udhëhequr për një vit presidencën e APEC-ut.
XS
SM
MD
LG