Ndërlidhjet

Veprat e Van Goghut largohen përkohësisht nga muzeu


Vincente van Gogh
Mbi 70 vepra të Vincente van Goghut janë larguar përkohësisht nga Muzeu Van Gogh në Amsterdam.

Pikturat do të kthehen në prill të vitit 2013, pasi në muze të përfundojnë rinovimet.

Pikturat, të cilat përfshijnë kryeveprat e Van Goghut, si: Sunflowers," ''Irises," dhe "Wheatfield With Crows" janë transportuar në muzeun “The Hermitage” nën masa të rrepta të sigurisë.

Ato janë paketuar me letra speciale, për t’i bërë ballë ndryshimit të temperaturës.
XS
SM
MD
LG