Ndërlidhjet

BE-Armeni: Marrëveshje financiare


Fule dhe Sargsyan
Komisionari për zgjerim i Bashkimit Evropian, Stefan Fule, dhe kryeministri armen, Tigran Sargsyan, kanë nënshkruar dy marrëveshje financiare ndërmjet BE-së dhe Armenisë.

Marrëveshjet në vlerë prej 43 milionë eurosh janë nënshkruar në Jerevan dhe do të fokusohen në ndërtimin e institucioneve.

Në deklaratën e Komisionit Evropian thuhet se dy marrëveshjet e reja financiare do të ndihmojnë mbështetjen e sektorëve si: Administrata Doganore, Infrastruktura e Cilësisë dhe Siguria e Ushqimeve.
XS
SM
MD
LG