Ndërlidhjet

Bëhet thirrje për reduktim të djegies së gazit natyror


Ilustrim
Në Londër është duke u zhvilluar një konferencë, e cila ka për qëllim që t’i shtyjë kompanitë e naftës që të reduktojnë djegien e gazit natyror.

Vlerësohet se djegia e gazit natyror në lokacionet e prodhimit të naftës harxhon rreth 50 miliardë dollarë çdo vit.

Një gjë e tillë gjithashtu ndikon në lëshimin e sasive të mëdha të tymit të ndotur.

Konferenca dy ditore, që i nisi punimet sot në Londër, është nismë e Bankës Botërore, në partneritet me qeveritë e vendeve dhe kompanitë e naftës.
XS
SM
MD
LG