Ndërlidhjet

Dilomatët hetojnë arrestimin e 7 personave nga Guatemala


Ilustrim

Raportohet se diplomatët janë duke e hetuar rastin e arrestimit të 7 personave nga Guatemala, të cilët ishin gjuajtur nga një helikopter i policisë në Texas, të cilët ishin duke e ndjekur në shkretëtirë në grup të dyshuar.

Ky veprim i policisë, në afërsi të kufirit me Meksikën, la të vrarë dy persona.

Njoftohet se personat nga Guatemala ishin në një veturë duke barttur ilegalisht emigrantë, në afërsi të qytetit të La Joya.

Kërkimit të policisë i erdhi fundi kur ata gjuajtën nga helikopteri.

Ende nuk është bërë i ditur nacionaliteti i personave të vrarë si dhe i personit të tetë, që ishte arrestuar më vonë.
XS
SM
MD
LG