Ndërlidhjet

Obama zbut mungesën e karburanteve


Presidenti amerikan barack Obama
Presidenti amerikan Barack Obama ka bërë një lëvizje të premten mrbëma për të zbutur mungesën e karburanteve në rajonin e shkatërruar nga uragani Sandy, në të cilin janë krijuar radhë të gjatë për karburante.

Ai ka urdhëruar Departamentin e Mbrojtjes që të shpërndajë 38 milionë gallon naftë dhe 45 milionë gallon benzinë në zonat ku është harxhuar karburanti dhe nuk ka energji elektrike për t'i vënë në funksion pompat.

Një stuhi tjetër, po vjen kah rajoni, dhe mund të godasë të martën ose të mërkurën, duke sjellë temperatura të ngrira, shi dhe borë.
XS
SM
MD
LG