Ndërlidhjet

Ivanishvili pret forcim lidhjesh pas fitores së Obamës


Bidzina Ivanishvili
Kryeministri i Gjeorgjisë, Bidzina Ivanishvili parasheh që marrëdhëniet ndërmjet Gjeorgjisë dhe SHBA-ve do të forcohen, pas rizgjdhjet së Obamës si president edhe për katër vjet të tjera.

Duke folur sot në Tbilisi, pas rizgjedhjes së Obamës, Ivanishvili tha se viti 2012 është një “vit i demokratëve”, duke iu referuar edhe fitores së koalicionit të tij “Ëndërra gjeorgjiane”, në muajin tetor.

Ivanishvili gjithashtu e ka quajtur Amerikën si “miken më të mirë” të Gjeorgjisë.
XS
SM
MD
LG