Ndërlidhjet

Protesta kundër kursimeve në Evropë

Punëtorët përgjatë Evropës po marrin pjesë në greva dhe protesta kundër masave të shtrëngimit të qeverive dhe rritjes së papunësisë.
Trego më shumë

Belgjikë
1

Belgjikë

Spanjë
2

Spanjë

Spanjë
3

Spanjë

Spanjë
4

Spanjë

Trego më shumë

XS
SM
MD
LG