Ndërlidhjet

Shqiptarët e Luginës festojnë 100 vjetorin


Shqiptarët e Luginës u veshën me veshje kombëtare dhe lëshuan muzikë tradicionale gjatë festimeve për 28 Nëntorin, në Preshevë

XS
SM
MD
LG