Ndërlidhjet

Dy fitues ndajnë xhekpotin prej 580 milionë $


Ilustrim
Dy tiketa të shitura në Arizonë dhe Misuri kanë fituar njërin nga xhekoptet më të mëdha të lotarisë në Shtetet e Bashkuara.

Xhekpoti për lotarinë “Powerboll” ka qenë rreth 580 milionë dollarë.

Gjashtëmbëdhjetë tërheqjet e para nuk kanë arritur të prodhojnë asnjë fitues.

Megjithatë, xhekpoti më i madh i lotarisë në historinë e Shteteve të Bashkuara mbetet Mega Millions, në vlerë prej 656 milionë dollarësh, i cili në muajin mars u është ndarë tre fituesve.
XS
SM
MD
LG