Ndërlidhjet

Koncert për viktimat e stuhisë Sandy

Në Madison Square Garden të New Yorkut, artistë të njohur kanë interpretuar në një koncert bamirës "12-12-12", për viktimat e stuhisë Sandy. Është zgjedhur pikërisht data 12 dhjetor 2012, për të shënuar një pikënisje të re në jetë.
Trego më shumë

Paul McCartney
1

Paul McCartney

Paul McCartney 
2

Paul McCartney 

Koncerti bamirës "12-12-12"
3

Koncerti bamirës "12-12-12"

Mick Jagger dhe Rolling Stones 
4

Mick Jagger dhe Rolling Stones 

Trego më shumë

XS
SM
MD
LG