Ndërlidhjet

Shkollat afgane pa banka, lapsa dhe mure


Sistemi arsimor i Afganistanit ka bërë përparime të mëdha që nga fundi i regjimit të talebanëve, dhe numri i fëmijëve që ndjekin shkollën - sidomos vajzat - ka shënuar rritje. Por në shumë pjesë të vendit, hapësirat shkollore nuk janë të mjaftueshme për të akomoduar nxënësit në rritje.

XS
SM
MD
LG