Ndërlidhjet

Programi i mëngjesit

Përgatitje, lutje dhe para nga data "apokaliptike"


Më 21 dhjetor, merr fund kalendari Maja dhe disa besojnë se kjo nënkupton shkatërrim bote. Për shumë njerëz megjithatë, gojëdhënat për fundin e botës nënkuptojnë mundësi të pashmangshme për të bërë para.

XS
SM
MD
LG