Ndërlidhjet

Përgatitjet, lutjet dhe përfitimet i paraprijnë datës 'apokaliptike'


Njëzetenjë dhjetori shënon fundin e një cikli të kalendarit t ë lashtë majan dhe disa njerëz besojnë se kjo do të thotë një katastrofë që po vjen. Për disa, thashethema për fundin e botës, do të thotë një mundësi për të fituar para - ose për të bërë qejf .Video: Reuters

XS
SM
MD
LG