Ndërlidhjet

Liga Kombëtare e Hokejit anulon lojërat


Ilustrim
Liga Kombëtare e Hokejit ka anuluar të gjitha lojërat deri më 14 janar.

Një mosmarrëveshje e punës ndërmjet Ligës dhe lojtarëve ka mbetur e bllokuar, me gjithë bisedimet që kanë zgjatur disa javë.

Ndërmjetësimi nga rregullatorët federalë nuk ka arritur të bëjë palët që të kapërcejnë dallimet.

Liga Kombëtare e Hokejit është një asociacion i painkorporuar dhe jofitimprurës, që përfshin 30 grupe anëtare, 7 nga të cilat janë të vendosura në Kanada dhe 23 në Shtetet e Bashkuara.
XS
SM
MD
LG