Ndërlidhjet

2012: Viti në fotografi

Radio Evropa e Lirë ka bërë përmbledhjen e ngjarjeve që shënuan vitin 2012, me anë të fotografive.
Trego më shumë

Aurora shihet në Norvegji, 15 janar. (Reuters/Rune Stoltz Bertinussen/Scanpix)
1

Aurora shihet në Norvegji, 15 janar. (Reuters/Rune Stoltz Bertinussen/Scanpix)

Një artist afgan dhe studentët e tij shfaqin një faqe të madhe nga Kurani, në ceremoninë e hapjes së Bibliotekës Naser Khusro Balkhi në Kabul më 12 janar. (AFP / Shan Marai)
2

Një artist afgan dhe studentët e tij shfaqin një faqe të madhe nga Kurani, në ceremoninë e hapjes së Bibliotekës Naser Khusro Balkhi në Kabul më 12 janar. (AFP / Shan Marai)

Një ushtar i presidencës të Rusisë, bën rojë në varrezën e "Ushtarit të Panjohur", jashtë mureve të Kremlinit në Moskë, më 12 janar. (AFP/Kirill Kudryavtsev)
3

Një ushtar i presidencës të Rusisë, bën rojë në varrezën e "Ushtarit të Panjohur", jashtë mureve të Kremlinit në Moskë, më 12 janar. (AFP/Kirill Kudryavtsev)

Iranianët mbajnë arkivolin e shkencëtarit nuklear Mostafa Ahmadi Roshan, gjatë varrimit të tij në Tehran, më 13 janar. (AFP/Atta Kenare)
4

Iranianët mbajnë arkivolin e shkencëtarit nuklear Mostafa Ahmadi Roshan, gjatë varrimit të tij në Tehran, më 13 janar. (AFP/Atta Kenare)

Trego më shumë

XS
SM
MD
LG