Ndërlidhjet

Morsi nënshkruan kushtetutën e re


Presidenti i Egjiptit, Muhammad Morsi.
Presidenti i Egjiptit, Muhammad Morsi, ka nënshkruar në ligj kushtetutën e re, pas mbështetjes që ka marrë në referendumin publik.

Rezultatet zyrtare kanë treguar se 63.8 për qind e votuesve kanë mbështetur kushtetutën, ndonëse pjesëmarrja në votime ka qenë e ulët.

Kundërshtarët vazhdojnë ta kundërshtojnë atë, duke thënë se nuk garanton të drejta universale dhe mbrojtje për gratë dhe minoritetet.
XS
SM
MD
LG