Ndërlidhjet

Aktori amerikan, Charles Durning, ka vdekur në Nju Jork në moshën 89-vjeçare.

Ai ka qenë njëri nga aktorët më të mëdhenj që ka luajtur karaktere ta pazakonshme ose të çuditshme.

Disa nga filmat e tij më të njohur hollivudian përfshijnë: “Tootsie,” "The Sting," dhe "The Best Little Whorehouse in Texas”.

Druning ka qenë i nominuar për dy Çmime të Akademisë.

Para se të bëhej aktor, ai është dekoruar për trimërinë e tij gjatë shërbimit në Luftën e Dytë Botërore, në kuadër të forcave amerikane.
XS
SM
MD
LG