Ndërlidhjet

Nënshkrimet më të falsifikuara më 2012


Ilustrim
Nënshkrimet e këngëtarit amerikan Elvis Presley dhe grupit britanik The Beatles kanë qenë ndër nënshkrimet më të falsifikuara gjatë vitit 2012. Gjysma e këtyre nënshkrimeve janë shitur si autografe autentike, por shuma e saktë e përfitimeve nuk është dhënë.

Deri më tash, dy nënshkrimet më të popullarizuara për falsfikim kanë qenë ato të ish-presidentit amerikan, John F. Kennedy dhe këngëtarit të njohur botëror, Michael Jackson.
XS
SM
MD
LG