Ndërlidhjet

Haga mbyll zyrat në Kosovë dhe Kroaci


Gjykata Ndërkombëtare për Krime Lufte
Zyra e Tribunalit të Hagës, prej sot, është mbyllur në Kosovë dhe në Kroaci, ndërsa do të vazhdojë të jetë e hapur në Beograd dhe në Sarajevë.

Kështu ka bërë të ditur Tribunali i Hagës në njoftimin që ka publikuar në ueb-faqen e tij.

“I jam mirënjohës stafit të të dyja zyrave ndërlidhëse, i cili për vite ka punuar në mënyrën më të përkushtuar dhe ka ofruar mbështetje esenciale për punën e Tribunalit”, ka thënë presidenti i Tribunalit të Hagës, gjykatësi Theodor Meron.
XS
SM
MD
LG