Ndërlidhjet

Arti i lashtë japonez ka fuqi shëruese


Origami, arti japonez i krijimit të figurave duke përdorur letra, për disa është një hobi relaksues, por për dikë është art serioz. Madje për disa, kjo është një përfaqësim fizik i parimeve matematikore dhe biologjike. Por, për Ken Fowler, origami ka qenë një mënyrë për shërimin nga sëmundjet mendore dhe të fillojë një karrierë të re.

XS
SM
MD
LG