Ndërlidhjet

Saint Petersburg nderon Steve Jobs-in

Një iPhone gjidant, 3 metra i gjatë, u vendos në Saint Petersburg, si një monument për të nderuar Steve Jobs-in, bashkëpronarin e kompanisë Apple. Ekrani i këtij monumenti është i lëvizshëm, duke treguar video, foto dhe shkrime, që përshkruajnë momente të jetës së vizionarit.
Trego më shumë

XS
SM
MD
LG