Ndërlidhjet

Disa javë pas hapjes së një llogarie në rrjetin social Twitter, Papa Benedikti XVI tha se katolikët duhet t’i shfrytëzojnë rrjetet sociale për shkak të rolit të tyre në përhapjen e besimit dhe forcimit të lidhjeve mes njerëzve.

“Besimtarët janë gjithnjë e më shumë të vetëdijshëm se ndwrsa, “Lajmi i Mirë (referencë për Biblën) është bërë i njohur edhe në botën digjitale, ky mund të mungojë te shumë njerëz, për të cilët rrjetet sociale janë të rëndësishme,” theksoi Benedikti XVI.

Mesazhi i Papës është shpërndarë në ditën e Shën Francias de Sales, shenjt mbrojtës i shkrimtarëve, përpara Ditës Botërore të Komunikimit, që Vatikani do ta festojë këtë vit më 12 maj.
XS
SM
MD
LG