Ndërlidhjet

Shqipëria ratifikoi tri marrëveshje me Kosovën


Kuvendi i Shqipërisë
Kuvendi i Shqipërisë ka ratifikuar sot tri marrëveshje me Kosovën në fushën e drejtësisë.

Marrëveshjet kanë të bëjnë me ndihmën e ndërsjellë juridike në çështjet penale, me transferimin e personave të dënuar dhe me ekstradimin, raportojnë mediat në Tiranë.
XS
SM
MD
LG